Hampus Carlsson Lör 19:00

Efter förbanden ”the Vision” och Chris Duraffourd är vi stolta att presentera Hampus Carlsson på strandkalaset i år!!
The vision börjar spela 19.00

Hampus Carlsson är 24 år och är född och uppvuxen i Halmstad. Att vara tonåring i en småstad var inte lätt för någon som ville klä sig i regnbågens alla färger och framförallt högstadietiden ser Hampus tillbaka på som en extremt svår. Nu har han gått vidare, han har hittat hem och han står stadigt i gula byxor och silverskor.

Hampus har skrivit texter sen han var 15, som en slags terapi och för att ”få utlopp för alla känslor”. När han var 16-17 utvecklades en del av texterna till låtar och i april 2013 blev en av de låtarna hans debutsingel, ’Sommarplågor’ – en låt om att vilja något mer än att få flest likes på Facebook och som i dagsläget nått över en miljon streams på Spotify. Hans nya singel heter ’Flera Meter Under Marken’ och finns ute 27e november.

”Popmusik har räddat mig så många gånger och jag hoppas att jag, med mina låtar, texter och känslor kanske kan nå någon som behöver en blåsig refräng att dansa till, en text att gråta till eller en melodi att vissla på.”
Missa inte detta!!

Facebook länk till evenmanget: https://www.facebook.com/events/1866787990290064/